De Hunter GSP9700 Roadforce!

Met deze balanceer machine is het mogelijk om alle trillingen te verhelpen. Blijft het stuur trillen na het balanceren? Dan biedt de nieuwste Hunter GSP9700 met krachtvariatie meting uitkomst. Dit 3D balanceerapparaat is het meest nauwkeurige apparaat wat er bestaat.

127Hunter_road_force_touch

Aandrukrol

De Hunter GSP9700 kan worden gebruikt om hoogte- en zijslag van band en wiel te meten. Automatisch wordt aangegeven of de trilling band of wiel gerelateerd is. De unieke machine bestaat uit een balanceermachine waaraan een aandrukrol is toegevoegd. Op de rol kan tot bijna 700 kg aan wieldruk worden gezet voor het natuurgetrouw nabootsen van rijden op de weg. De rol meet zowel links-rechts (zijslag) als op-neer (hoogteslag) tot op 0,05 mm nauwkeurig.

 

Krachtvariatie

De mogelijkheid om stijfheidsverschillen in een band te detecteren maakt de Hunter GSP9700 tot een echt probleemoplosser. Optimalisatie vindt plaats door het punt waar de wangen en het loopvlak van de band onder belasting het minst doorbuigen te plaatsen daar waar het wiel de kleinste diameter kent. Tot voor kort was een dergelijke radiale wegkrachtvariatiemeting exclusief voorbehouden aan autofabrikanten.

Kom snel langs of maak een afspraak en laat uw wielen balanceren!

Bel 024-3977061 Mail ons