Schokdempers

Doordat schokdempers heel geleidelijk hun werking verliezen, merkt u dit vaak niet direct op. Bij een slechte schokdemper is er minder contact met het wegdek waardoor de remweg en de wegligging slechter worden.

Als de vering van uw auto stug voelt, of juist veel te licht, wordt het tijd om uw schokdempers te laten controleren. Schoenmakers Bandenservice inspecteert en test de schokdempers gratis en indien nodig kunnen ze direct met geavanceerde apparatuur vervangen worden. Schoenmakers Bandenservice monteert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige schokdempers met een lange levensduur.

27konishocks

Veerspanner

Nieuw bij Schoenmakers Bandenservice is de veerspanner, voor veer- en demperpoten, bijv. Standaard veren, rechts- of linksdraaiende veren, excentrische veren of veerschotels, conische veren, veren. Met dit apparaat zijn schokdempers zonder krachtsinspanning snel en vooral veilig te verwisselen.

Omdat de veer met de bovenste veerschotel t.o.v. de onderste veerschotel wordt opgespannen, speelt de vorm of spoed van de veer geen rol meer. De instelbare veerschotelhouder, de verstelbare ondersteuning en de instelbare fixeerinrichting die met één hand kan worden bediend, bieden een nagenoeg universeel toepassingsbereik voor veer- en demperpoten in combinatie met een maximale veiligheid.